Pavić i Pavelin sigurni.
Perić prekrižen.
Malo me razočarao Kalinić s obzirom na životopis. Ne znam...
++Tinno1986: Duznost obavljena.![]()
Neka idu pravim smjerom za klub, jel to ovaj ili neki drugi, to moraju odredit sami.Liska: I kod mene obavljena hajdučka dužnost, odmah iza ponoći. Sretno novom NO i da ne ponavljaju greške ovog i prethodnih NO-a, bez smjena i neka samo prate ovaj smjer.
To mi je malo nejasno, je li oni određuju smjer ili nadziru put prema smjeru?bajs: Neka idu pravim smjerom za klub, jel to ovaj ili neki drugi, to moraju odredit sami.
Trebali bi nadzirati svakako a ne voditiLiska: To mi je malo nejasno, je li oni određuju smjer ili nadziru put prema smjeru?
Nadziru, al ako smjer nije pravi, jel samo nastavljaju nadzirat ili sta?Liska: To mi je malo nejasno, je li oni određuju smjer ili nadziru put prema smjeru?
+ za svaku riguEmeritus: Evo, obavio sam demokratsku dužnost.
Moram priznat da je dobar osjećaj.
Tribamo bit sretni i ponosni na demokratski standard kojeg imamo u klubu.
+ ponosni na tehničku izvedbu online glasanja. Mislim da smo mi prvi počeli online glasat....Emeritus: Evo, obavio sam demokratsku dužnost.
Moram priznat da je dobar osjećaj.
Tribamo bit sretni i ponosni na demokratski standard kojeg imamo u klubu.
Ne samo da smo prvi nego i jedini, ako se ne varam..Paradizot: + ponosni na tehničku izvedbu online glasanja. Mislim da smo mi prvi počeli online glasat....
I ja mislim, ali nisam bio siguran pa to nisam napisao....kraajki: Ne samo da smo prvi nego i jedini, ako se ne varam..
Meni loše odrađeno predstavljanje kandidata. Nemam argumenata po kojem odabrati. Mene najviše zanima kako će odabrati sljedećeg predsjednika uprave ako će biti potrebno, a ne kako se odlučio za kandidaturu i ima li podršku žene i sinabobo787: Maloprije pročitao ove intervjue koje su kandidati dali i na temelju njih odabrao 5, jesu li pravi ili krivi vidjet ćemo, sretno im, a i nama sa njima
Slažem se, za zadnje izbore je to puno bolje odrađeno, danima sam imao kandidate za koje ću glasati, pa se baš nismo s tim izabranima usrećili, ovaj put što zbog slabog predstavljanja a što zbog nedostatka slobodnog vremena, odlučio sam se za taktiku gađanja u zadnji trenJakov: Meni loše odrađeno predstavljanje kandidata. Nemam argumenata po kojem odabrati. Mene najviše zanima kako će odabrati sljedećeg predsjednika uprave ako će biti potrebno, a ne kako se odlučio za kandidaturu i ima li podršku žene i sina