Forum za članove Našeg Hajduka

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 15

Nikad dosta

Re: Izbori za novi saziv Nadzornog odbora HNK Hajduk Split š.d.d. - 15. srpnja 2022. godine

06 srp 2022, 15:19

Ima li tko da se registrira jucer a da mu jos nije stiga mail potvrde?
Lucic je K.Navas za sirotinju

D3ath5tar

Re: Izbori za novi saziv Nadzornog odbora HNK Hajduk Split š.d.d. - 15. srpnja 2022. godine

06 srp 2022, 15:25

stipinho13: Oce bit negdje izborno misto?
Na prošlim Izborima je bilo u Odjelu za članstvo, vjerojatno će biti i na ovim.

Nikad dosta: Ima li tko da se registrira jucer a da mu jos nije stiga mail potvrde?
Ako imaš problema najbolje je da pošalješ mail na registracija@nashajduk.hr
Spiralna impostacija
...
Jemate jedan lipi potez topon!
...
Cestom ponosa, čista srca i obraza

Seizmograf

06 srp 2022, 15:25

Uvatio sam par sati slobodnog vrimena i kopa malo dublje o ovom Periću jer mi je kao što sam već napisao, jako sumnjiva bila ova uska povezanost sa moćnim HDZovcima.

Mogu samo reći da ne želim više lijepiti screenshot-ove ovdje jer vidim da Vas se dosta složilo s kolegom Podvojenom vezano za tkz. "blaćenje" na forumu. Ono što moram reći jer smatram da ljudi to moraju znati, gospodin Perić je netom prije izbora izbrisao društvene mreže (Facebook, Twitter) ali nije baš uspio sve sakriti te se tako da pronaći njegove prepiske (punooo njih) vezano za politiku. Osim Resslera našao sam još podosta poveznica sa HDZom. Uistinu ne treba previše googlati da bi se došlo do ovih informacija pa Vas molim da odradite svoj dio posla, ne samo za njega već i za ostale kandidate.
A ja sam krenuo tamo gdje želim, i tamo gdje želim ću sigurno doć.

mbungic

06 srp 2022, 15:36

Seizmograf: Uvatio sam par sati slobodnog vrimena i kopa malo dublje o ovom Periću jer mi je kao što sam već napisao, jako sumnjiva bila ova uska povezanost sa moćnim HDZovcima.

Mogu samo reći da ne želim više lijepiti screenshot-ove ovdje jer vidim da Vas se dosta složilo s kolegom Podvojenom vezano za tkz. "blaćenje" na forumu. Ono što moram reći jer smatram da ljudi to moraju znati, gospodin Perić je netom prije izbora izbrisao društvene mreže (Facebook, Twitter) ali nije baš uspio sve sakriti te se tako da pronaći njegove prepiske (punooo njih) vezano za politiku. Osim Resslera našao sam još podosta poveznica sa HDZom. Uistinu ne treba previše googlati da bi se došlo do ovih informacija pa Vas molim da odradite svoj dio posla, ne samo za njega već i za ostale kandidate.
ja bih rekao da ih se par slozilo sa navedenim kolegom a ne dosta..  a ako  si nasao neku prepisku  na internetu i stavio ovdje, ne smatram da je to blacenje.. 

srkanson

06 srp 2022, 16:23

Seizmograf: Uvatio sam par sati slobodnog vrimena i kopa malo dublje o ovom Periću jer mi je kao što sam već napisao, jako sumnjiva bila ova uska povezanost sa moćnim HDZovcima.

Podrzavam za bilo koga i bilo sta, ako nije u skladu za bit nadzornik Hajduka, neka se objavi.
Ad Jong-min

kljaka

06 srp 2022, 16:43

Cim je on unaprijed obrisao drustvene mreze, znaci da je svjestan da mi ono sta je pisao moze nastetit u kandidaturi. Meni dovoljno

jaki

06 srp 2022, 17:22

a možda je naš špijun u neprijateljskim redovima?:)

D3ath5tar

06 srp 2022, 18:54

Svi kandidati na izborima imaju jake CVe, neki slabije, neki jače, ipak najvažnije i ono što me veseli jest to da je HZ odradila svoju glavnu zadaću i ponudila vrlo dobre kandidate na izborima za NO.

Nakon pročitanih CVa i odgledanih intervjua najbolji  sveukupni dojam ostavili su mi kandidati Robert Kalinić i Aljoša Pavelin. 
Obojica dugogodišnjeg iskustva na upravljačkim pozicijama, Pavelin iskustvo rada u NO, a dobre CV-je potvrdili su i nakon intervjua svojim odgovorima i razmišljanjima o upitanim temama. 
Zanimljivo je bilo slušati odgovore kandidata i izdvojio bi meni osobno dva najzanimljivija. 
Odgovor  Aljoše Pavelina o karakteristikama člana NO i Lukasa Pavića o HZ.
Za dalje čekam nastavak predstavljanja kandidata. 

Nadovezao bi se na kolegu @Sezmiografa.
Kandidat Josip  Perić, po mom mišljenju ima najslabiji CV među kandidatima.
Samim intervjuom mi nije uspio dodatno popraviti dojam i u kombinaciji s CVom neostavlja dojam kvalitetnog člana NO prema ostalim kandidatima.

Osim navedenog najveći problem vidim u njegovoj povezanosti s politikom jer politici općenito nema mjesta oko Kluba. 
Prijateljstvo s Karlom Resslerom (HDZ europarlament) , što se može pronaći na internetu, mi aktivira najveći alarm za političku pozadinu i podršku iza sebe.
Ponovit ću upise koji su postali kolege:
viewtopic.php?f=24&t=651&start=125#p635044
viewtopic.php?f=24&t=651&start=175#p635281

Zanimljivo da je kandidat pred izbore deaktivirao svoje profile na društvenim mrežama na kojima je prethodno bio vrlo aktivan 
(Pitam se zašto?)
Mogu se iskopati neke od objava, sve samo politički komentari.i rasprave s osobama povezane politikom. 

slika
slika
slika
Spiralna impostacija
...
Jemate jedan lipi potez topon!
...
Cestom ponosa, čista srca i obraza

KingPin

06 srp 2022, 19:18

A i nakon malo guglanja i istraživanja i ovo je zanimljivo  :kokice:
Privitak/ci
2.jpg
2.jpg (66.29 KiB) Pogledano 993 puta.
1.jpg
1.jpg (47.67 KiB) Pogledano 993 puta.
..ma je isto jubav srca mog.

spilice

06 srp 2022, 19:41

Može me zvat tko god hoće i površnim i neozbiljnim, al meni je ovo dovoljno za ne dat glas. Nema šanse. Jedan manje.

Spalatina

06 srp 2022, 19:44

spilice: Može me zvat tko god hoće i površnim i neozbiljnim, al meni je ovo dovoljno za ne dat glas. Nema šanse. Jedan manje.
+
Al' ja sam od onih što vječito plove
I tamo gdje želim ja ću tamo i doć...

Paradizot

06 srp 2022, 19:46

Spalatina: +
+

MegaMasa

06 srp 2022, 19:48

Ne vidim ništa loše u ovome što si ti prenio ovdje, ne stignu svi googlati niti svi uspiju sve nać a ionako su to javni podaci pa neka svatko sam za sebe prosudi. Samo naprijed, još najbolje da ne pišemo i ne diskutiramo o kandidatima da se netko ne bi uvijedio ili da netko ne kaže da blatimo. Zna se šta je iznošenje informacija a što blaćenje. O blaćenju su najglasniji oni koji su najviše blatili ove izbore i članove, toliko o tome.

NikS

06 srp 2022, 20:43

To sta to sakriva mi je veci problem nego to sta je objavio, makar mi je zbog svega toga vec prekrizen. Ako zeli ovakve politicke igre neka se uclani u hdz i neka tamo ide na izbore.
Torca1911
EGO>hajduk
0 Gostovanja
Val>Ores>Leko>Car>Kar>Kop>Tram>Bur>Gus>Pus>Vul>Tud>Hari

Stardust

06 srp 2022, 21:14

Pogledao sve kandidate. Osim Pavica svi su mi kao dio Borga. Jel netko istraživao ostalim kandidatima objave sa bespuća interneta?

Gajnice

06 srp 2022, 21:33

Stardust: Pogledao sve kandidate. Osim Pavica svi su mi kao dio Borga. Jel netko istraživao ostalim kandidatima objave sa bespuća interneta?
Od nas 75 000 netko sigurno je.
i uvik će lisci i pokvarenjaci
glupaci, pajaci, slovit ka' prvaci

paky95

06 srp 2022, 22:02

spilice: Može me zvat tko god hoće i površnim i neozbiljnim, al meni je ovo dovoljno za ne dat glas. Nema šanse. Jedan manje.
++
Samo jednu želju imam moj živote ludi...

mijanta

06 srp 2022, 23:05

Dovoljna mi je knjiga nesjećam se naslova za nedat mu glas. Jedan manje i meni.
Hvala Vam kolege šta imate vrimena malo detaljnije istraživat kandidate svaka Vam čast.
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku

Konstantin

06 srp 2022, 23:13

Za kalinica jedinog ne znam obrazovanje jer je uspjesno izbjegao odgovor. Zna li itko?

Gajnice

06 srp 2022, 23:26

Konstantin: Za kalinica jedinog ne znam obrazovanje jer je uspjesno izbjegao odgovor. Zna li itko?
Nisam nasao, samo iskustvo...
Privitak/ci
Screenshot_20220706-232440_LinkedIn.jpg
Screenshot_20220706-232440_LinkedIn.jpg (293.59 KiB) Pogledano 1267 puta.
i uvik će lisci i pokvarenjaci
glupaci, pajaci, slovit ka' prvaci

Seizmograf

07 srp 2022, 00:00

Konstantin: Za kalinica jedinog ne znam obrazovanje jer je uspjesno izbjegao odgovor. Zna li itko?
Kolega na YT je dao odgovor.
Privitak/ci
Screenshot_20220706-235809.jpg
Screenshot_20220706-235809.jpg (253.62 KiB) Pogledano 1219 puta.
A ja sam krenuo tamo gdje želim, i tamo gdje želim ću sigurno doć.

Boka Juniors

07 srp 2022, 00:54

Evo naletio sam upravo na ovaj video...
U nedostatku kakvog korisnijeg (za ove naše izbore) Youtube materijala (osim službenog intervjua na Hajdukovom kanalu, logično) poslužit će i ova kratka izjava Roberta Bitunjca s neke financijske konferencije - https://youtu.be/UNNZVLXWyao?t=262

Shift Money Zagreb 2020. - 2. dan
TIM DRAPER je bio najzvučnije ime ovogodišnje Shift Money konferencije. On je održao predavanje o budućnosti kriptovaluta i blockchaina te pokušao odgovoriti na pitanje hoće li ove tehnologije postati dio financijske svakodnevnice.
Impresivan trud uložen u produkciju samog događanja rezultirao je dobrom atmosferom unatoč ograničenom broju posjetitelja. Svi sadržaji emitirani su uživo na online platformi Singapore FinTech Festival, čime je omogućeno da preko 60.000 sudionika SFF-a iz svih dijelova svijeta prati događanja iz Zagreba. Fintech entuzijasti i profesionalci su u 2 dana, kroz različita predavanja, panele i radionice ostvarili kvalitetan uvid u globalne trendove iz područja financijskih tehnologija. Iako je ove godine održan u hibridnom izdanju, u skladu s epidemiološkim preporukama ipak je Shift Money trećim svojim izdanjem, zadržao status najvažnije regionalne konferencije o svijetu financijskih tehnologija.
Pogledajte što o aktualnoj tehnološkoj i gospodarskoj situaciji te o svemu vezanom uz ovaj vrstan događaj misle:
NIKOLA ŠKORIĆ - Electrocoin CEO
FILIP ŠARAVANJA - HANFA Fintech Coordinator
DŽENAN LOJO - TIS CEO
HRVOJE ČOSIĆ - Aircash CEO
KRISTIJAN LUBURIĆ - VeniTure Managing Director
JOSIPA MAJIĆ - Revuto CEO and Founder
ROBERTO BITUNJAC - Sberbank Board Member
JASON BERRY - Positive Equity Director
Krepat moredu svi kraji i carevi, ma Ajduk će ostat !!!

Gastone

07 srp 2022, 12:31

spilice: Može me zvat tko god hoće  i površnim i neozbiljnim, al meni je ovo dovoljno za ne dat glas. Nema šanse. Jedan manje.
+

dodo

07 srp 2022, 13:52

Vidiš, ja volin sposobnost govora, elokvenciju, a Perić mi je jedini priča bez zamuckivanja, poštapalica i sličnih pizdarija koje koriste ljudi koji se teže izražavaju. Računan mlad i pametan.
Sprega s hdzovcima je u mojin očima nepopravljiva.

E sad, s obzirom da pušen i na ladno, jel se ikome čini da je Kalinić klasični gatarbajter (čitaj hdzovac ili nedaj bože desnije)? Ovo su samo moji strahovi, al čisto pitan radi sebe. Ima nadrealan CV, al ako mu je mentalni sklop mi rvati i da Hrvatskom vladaju crveni kmeri uteka bi miljun kilometara.
Imaju li on i Pavić kakvih dodirnih točaka s politikom?
Ponavljam, ovo nije poziv za političku raspravu, nego pitan čisto radi sebe. Ako ko zna da su povezani su povezani ko Perić s našom političkom sinekurom nek viče...
Na pobjedničkoj zastavi koju vijorim kap je i njihovog znoja. Nikolaj Buharin

Splityall

07 srp 2022, 13:59

Ne znam kako si uspija zaključit di stoji politički :) Čovik praktički ne postoji na internetu
"Uvijek je bolje postaviti puno veći cilj i ne ostvariti ga, nego manji i ostvariti ga."
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 15

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.