Na prošlim Izborima je bilo u Odjelu za članstvo, vjerojatno će biti i na ovim.stipinho13: Oce bit negdje izborno misto?
Ako imaš problema najbolje je da pošalješ mail na registracija@nashajduk.hrNikad dosta: Ima li tko da se registrira jucer a da mu jos nije stiga mail potvrde?
ja bih rekao da ih se par slozilo sa navedenim kolegom a ne dosta.. a ako si nasao neku prepisku na internetu i stavio ovdje, ne smatram da je to blacenje..Seizmograf: Uvatio sam par sati slobodnog vrimena i kopa malo dublje o ovom Periću jer mi je kao što sam već napisao, jako sumnjiva bila ova uska povezanost sa moćnim HDZovcima.
Mogu samo reći da ne želim više lijepiti screenshot-ove ovdje jer vidim da Vas se dosta složilo s kolegom Podvojenom vezano za tkz. "blaćenje" na forumu. Ono što moram reći jer smatram da ljudi to moraju znati, gospodin Perić je netom prije izbora izbrisao društvene mreže (Facebook, Twitter) ali nije baš uspio sve sakriti te se tako da pronaći njegove prepiske (punooo njih) vezano za politiku. Osim Resslera našao sam još podosta poveznica sa HDZom. Uistinu ne treba previše googlati da bi se došlo do ovih informacija pa Vas molim da odradite svoj dio posla, ne samo za njega već i za ostale kandidate.
Podrzavam za bilo koga i bilo sta, ako nije u skladu za bit nadzornik Hajduka, neka se objavi.Seizmograf: Uvatio sam par sati slobodnog vrimena i kopa malo dublje o ovom Periću jer mi je kao što sam već napisao, jako sumnjiva bila ova uska povezanost sa moćnim HDZovcima.
Mogu samo reći da ne želim više lijepiti screenshot-ove ovdje jer vidim da Vas se dosta složilo s kolegom Podvojenom vezano za tkz. "blaćenje" na forumu. Ono što moram reći jer smatram da ljudi to moraju znati, gospodin Perić je netom prije izbora izbrisao društvene mreže (Facebook, Twitter) ali nije baš uspio sve sakriti te se tako da pronaći njegove prepiske (punooo njih) vezano za politiku. Osim Resslera našao sam još podosta poveznica sa HDZom. Uistinu ne treba previše googlati da bi se došlo do ovih informacija pa Vas molim da odradite svoj dio posla, ne samo za njega već i za ostale kandidate.
+spilice: Može me zvat tko god hoće i površnim i neozbiljnim, al meni je ovo dovoljno za ne dat glas. Nema šanse. Jedan manje.
Ne vidim ništa loše u ovome što si ti prenio ovdje, ne stignu svi googlati niti svi uspiju sve nać a ionako su to javni podaci pa neka svatko sam za sebe prosudi. Samo naprijed, još najbolje da ne pišemo i ne diskutiramo o kandidatima da se netko ne bi uvijedio ili da netko ne kaže da blatimo. Zna se šta je iznošenje informacija a što blaćenje. O blaćenju su najglasniji oni koji su najviše blatili ove izbore i članove, toliko o tome.Seizmograf: Uvatio sam par sati slobodnog vrimena i kopa malo dublje o ovom Periću jer mi je kao što sam već napisao, jako sumnjiva bila ova uska povezanost sa moćnim HDZovcima.
Od nas 75 000 netko sigurno je.Stardust: Pogledao sve kandidate. Osim Pavica svi su mi kao dio Borga. Jel netko istraživao ostalim kandidatima objave sa bespuća interneta?
++spilice: Može me zvat tko god hoće i površnim i neozbiljnim, al meni je ovo dovoljno za ne dat glas. Nema šanse. Jedan manje.
Dovoljna mi je knjiga nesjećam se naslova za nedat mu glas. Jedan manje i meni.spilice: Može me zvat tko god hoće i površnim i neozbiljnim, al meni je ovo dovoljno za ne dat glas. Nema šanse. Jedan manje.
Nisam nasao, samo iskustvo...Konstantin: Za kalinica jedinog ne znam obrazovanje jer je uspjesno izbjegao odgovor. Zna li itko?
Kolega na YT je dao odgovor.Konstantin: Za kalinica jedinog ne znam obrazovanje jer je uspjesno izbjegao odgovor. Zna li itko?
+spilice: Može me zvat tko god hoće i površnim i neozbiljnim, al meni je ovo dovoljno za ne dat glas. Nema šanse. Jedan manje.