Dragi članovi i navijači Hajduka,

zajedno smo se veselili početku nove članske godine koja je trebala započeti s novom 2021. i donijeti nam vedrije dane nakon izazovne 2020. godine.

Nažalost, na samom izmaku godine naš se narod suočio s velikom tragedijom. Stradanje ljudi Petrinje, Siska, Gline i okolice ponukalo je cijelu zemlju da nesebično priskoči u pomoć i pruži ruku spasa ljudima u nevolji.

Iz toga razloga, kao i iz pijeteta prema izgubljenim ljudskim životima u strašnom potresu odlučili smo odgoditi planirane akcije i promotivne aktivnosti vezane za početak članske godine i svečano obilježavanje ulaska u 110. godinu Hajduka.

Trenutno je prioritet svih nas dati svoj doprinos stradalim područjima i stanovništvu u što su od prvih minuta uključeni brojni naši volonteri, članovi, Društva prijatelja Hajduka, Torcida i Hajduk, svi zajedno kao dio Bilog srca.

Nastavit ćemo raditi sve što je potrebno kako bismo olakšali oporavak i obnovu stradalih gradova i mjesta, a nesebična pomoć svih vas ogroman je zalog da ćemo u tome i uspjeti.

Svoja članstva za 2021. godinu moći ćete produžiti putem web stranice na https://hajduk.hr/klub/clanstvo te putem prije potresa poslanih uplatnica koje će u narednim danima stizati na vaše adrese.

Vjerujemo da razumijete našu odluku i da ćete svoju dužnost kao navijača i člana Hajduka obaviti na navedene načine ili prvom prilikom i ne sumnjamo da će, kao i u ovim teškim okolnostima, hajdučko srce svoju pripadnost pokazati bez obzira na datum i svečanost početka.

Još jednom zahvaljujemo članovima i društvima koji su sudjelovali u prikupljanju pomoći, prijevozu do potrebitih, odlaskom na teren, uplatama na račun Bilog srca, donacijama robe i hrane, toplim riječima podrške i neizmjernom energijom koja nas kao navijače i članove čini posebnima i ponosnima od 1911.