Rezervacijski proces nije moguć na mobilnim uređajima, već samo na desktop uređajima (tablet, prijenosno i osobno računalo).

Tko ima pravo na rezervaciju mjesta?

Za sva vrimena

KRITERIJ 1

Zlatni donatori koji su već donirali minimalno 7.500 kn i tako osigurali ime u tematskom parku.

KRITERIJ 2

Mjesečni donatori koji mjesečno doniraju minimalno 150 kn, neovisno o načinu doniranja (PayPal, SEPA, uplatnice, gotovina...) i datumu uključenja u projekt. Uključuje i postojeće donatore koji će podignuti iznos mjesečne donacije, kao i nove donatore koji će tek krenuti s mjesečnim donacijama. Dizanje mjesečnog iznosa moguće slanjem zahtjeva porukom na broj ili e-mail u dnu stranice.

KRITERIJ 3

Godišnji i ostali donatori koji su jednom ili kroz više uplata donirali ili će donirati minimalno 1.800 kn u prošloj ili tekućoj godini projekta. Detalje o ovom kriteriju i definiciji godine projekta potražite u Pravilniku o pravu rezervacije.

KRITERIJ 4

Obiteljska rezervacija – nakon doniranih mnimalno 10.000 kn unutar jedne obitelji, dobiva se pravo na dodatna rezervacijska mjesta po posebnim uvjetima. Detalje o ovom kriteriju potražite u Pravilniku o pravu rezervacije.

KRITERIJ 5

Novi i postojeći donatori koji još nemaju pravo rezervacije – ako još ne sudjeluješ u ZSV projektu ili sudjeluješ ali trenutno nemaš pravo na rezervaciju, također MOŽEŠ rezervirati mjesto već sada. Mjesto će se čuvati naredna 3 radna dana u roku kojih se trebaš uključiti u projekt ili povećati iznos donacije, odnosno ispuniti jedan od gore nabrojanih kriterija. Nakon što se uključiš, potrebno se javiti na kontakt podatke na dnu stranice za daljnje upute.

Za više informacija pogledajte Pravilnik o pravu rezervacije mjesta u parku.

Imam li pravo rezervacije?
Saznaj slanjem upita na kontakt podatke u dnu stranice.

Kako rezervirati?

Korak 1
1
Odaberite element
Odaberite element s prikazanog 3D modela.
Korak 2
2
Potvrdite odabrani element
Potvrdite odabir i kliknite "NASTAVI" za sljedeći korak.
Korak 3
3
Pronađite pločicu
Pogledajte pozicije pločica. Obratite pozornost na uputu na stranici koja se tiče dužine znakova u imenu.
Korak 4
4
Unesite broj sa pločice
Željeno mjesto/pločicu odaberite unosom ID broja pločice koju želite. Zauzete pločice biti će označene sivom bojom. Dodatno provjerite dostupnost mjesta klikom na dugme "PROVJERI". Ukoliko je pločica slobodna, na vrhu će se zaplaviti dugme "NASTAVI".
Korak 5
5
Unesite podatke
Na ovoj stranici unosite podatke za osobu čije ime ide u tematski park i za koju ste do sada donirali sredstva prilikom uplata. Ta osoba se može razlikovati od uplatitelja. Unesite ime i prezime, članski broj i datum rođenja. Po završetku unosa na vrhu će se zaplaviti dugme "REZERVIRAJ".

NAPOMENA Ako želite promijeniti ime koje unosite, tu mogućnost ćete imati nakon što dođete do inosa od 7.500,00 kn, kada ćemo Vas ponovno kontaktirati za potvrdu ili izmjenu imena.

Rezerviraj svoju pločicu

Neka tvoje ime ostane
zapisano za sva vrimena

Rezerviraj >Za sva pitanja i dodatne informacije, kontaktirajte nas putem:

  +385 99 666 4569
zasvavrimena@nashajduk.hr